Het beste wat kinderen kunnen leren is om met glans zichzelf te zijn.

Onze Nieuwe School Amsterdam Laterna Magica 0-18 jaar
Ons startdocument
Referenties bij het startdocument
Beoordeling van ons plan

Wat is Laterna Magica?
Laterna Magica is een Integraal kindcentrum voor nu kinderen van 0-13 jaar.

Wij zijn gevestigd op IJburg in een gebouw van de toekomst waar we kinderen aanmoedigen en inspireren tot leren. We coachen elk kind in zijn of haar persoonlijke ontwikkelingstocht. Laterna Magica is een bruisende leergemeenschap. Een plek met mooie, rijke materialen die kinderen inspireert tot onderzoeken.

Waarom Laterna Magica?
We ontdekken iedere flinter talent, zodat kinderen de toekomst kunnen uitvinden, dat is onze missie. Ons concept: natuurlijk leren.
Bij ons kunnen kinderen experimenteren met samenwerken, samen leven en het oplossen van problemen. Zo doen ze wendbare kennis op en ontwikkelen ze hun cognitieve, fysieke, sociale, creatieve, muzikale intelligentie.

Laterna Magica is 52 weken per jaar geopend van 07:30 uur – 18:30 uur.

Interesse?

Lees hier de mening van de Inspectie van het Onderwijs over Laterna Magica
Rapport Onderwijsinspectie

Wilt u uw kind inschrijven bij Laterna Magica? Meld uw kind dan eerst aan via deze site: aanmelden. Vervolgens komt u langs op een van onze informatieochtenden. Meldt u zich daarvoor aan per mail via administratie@obslaternamagica.nl Wilt u hierbij de naam en geboortedatum van uw kind vermelden? In verband met de drukte voor onze leerlingen, mogen er geen kinderen mee tijdens de informatie ochtend. Wilt u hier rekening mee houden s.v.p.?

Hieronder de eerstvolgende informatie- en kijkochtenden (voor ouders).
Tijd: 09.00- 10.30 uur

vrijdag 30 juni 2017 - VOL
vrijdag 15 september 2017
vrijdag 13 oktober 2017
vrijdag 24 november 2017
vrijdag 12 januari 2018
vrijdag 16 februari 2018
vrijdag 23 maart 2018
vrijdag 20 april 2018
vrijdag 25 mei 2018
vrijdag 15 juni 2018
vrijdag 13 juli 2018

Op dit moment hebben wij helaas geen beschikbare plaatsen meer voor zij-instromende kinderen in de onder- en bovenbouw. Wij hanteren hiervoor een wachtlijst, met voorrangscriteria. Vanwege de lengte van de wachtlijst zijn er in schooljaar 2016/2017 en 2017/2018 (in ieder geval) geen zij-instroom mogelijkheden voor kinderen (5 jaar en ouder) die buiten Ijburg wonen en geen verhuisplannen naar Ijburg hebben.

Het beleid en werkwijze bij aanmelden/inschrijven voor specifiek de plaatsing van uw kind leest u hier

VACATURE leerkracht voor leerlingen van 4 t/m 7 jaar of 8 t/m 12 jaar
MEER INFO: klik hier