Het beste wat kinderen kunnen leren is om met glans zichzelf te zijn.

Onze Nieuwe School Amsterdam Laterna Magica 0-18 jaar
Ons startdocument
Referenties bij het startdocument
Beoordeling van ons plan

Wat is Laterna Magica?
Laterna Magica is een Integraal kindcentrum voor nu kinderen van 0-13 jaar.

Wij zijn gevestigd op IJburg in een gebouw van de toekomst waar we kinderen aanmoedigen en inspireren tot leren. We coachen elk kind in zijn of haar persoonlijke ontwikkelingstocht. Laterna Magica is een bruisende leergemeenschap. Een plek met mooie, rijke materialen die kinderen inspireert tot onderzoeken.

Waarom Laterna Magica?
We ontdekken iedere flinter talent, zodat kinderen de toekomst kunnen uitvinden, dat is onze missie. Ons concept: natuurlijk leren.
Bij ons kunnen kinderen experimenteren met samenwerken, samen leven en het oplossen van problemen. Zo doen ze wendbare kennis op en ontwikkelen ze hun cognitieve, fysieke, sociale, creatieve, muzikale intelligentie.

Laterna Magica is 52 weken per jaar geopend van 07:30 uur – 18:30 uur.

Interesse?

Lees hier de mening van de Inspectie van het Onderwijs over Laterna Magica
Rapport Onderwijsinspectie

Wilt u uw kind inschrijven bij Laterna Magica? Meld uw kind dan eerst aan via deze site: aanmelden. Vervolgens komt u langs op een van onze informatieochtenden. Meldt u zich daarvoor aan per mail via administratie@obslaternamagica.nl Wilt u hierbij de naam en geboortedatum van uw kind vermelden? In verband met de drukte voor onze leerlingen, mogen er geen kinderen mee tijdens de informatie ochtend. Wilt u hier rekening mee houden s.v.p.?

Hieronder de eerstvolgende informatie- en kijkochtenden (voor ouders).
Tijd: 09.00- 10.30 uur

vrijdag 16 september 2016 (VOL)
vrijdag 28 oktober 2016
vrijdag 9 december 2016
vrijdag 13 januari 2017
vrijdag 10 februari 2017
vrijdag 31 maart 2017
vrijdag 19 mei 2017
vrijdag 30 juni 2017
vrijdag 7 juli 2017

Op dit moment hebben wij helaas geen beschikbare plaatsen meer voor zij-instromende kinderen in de onder- en bovenbouw. Wij hanteren hiervoor een wachtlijst.

Het beleid en werkwijze bij aanmelden/inschrijven voor specifiek de plaatsing van uw kind leest u hier

VACATURE leerkracht voor leerlingen van 4 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar per augustus 2016
MEER INFO: klik hier

VACATURE pedagoog voor leerlingen van 4 t/m 7 of 8 t/m 12 jaar